Call us (+34) 93 893 83 53

Política de Privacitat

CORAMAR

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CONSTRUCTORA CORAMAR SL amb CIF B58083999 i domicili social situat en C/MASIA NOVA, 14 08800, VILANOVA I LA GELTRU (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CONSTRUCTORA CORAMAR SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

CONSTRUCTORA CORAMAR SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CONSTRUCTORA CORAMAR SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Info@coramar.es.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de CONSTRUCTORA CORAMAR SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu INFO@CORAMAR.ES o al telèfon 938938353.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CONSTRUCTORA CORAMAR SL.

AENOR AENOR AENOR IQNET
Constructora Coramar

Constructora Coramar